Léon Theodorstraat 136
B-1090 Brussel
Tel. + 32 2 425 44 02

Van den Mooter Fietsen

Click here to edit subtitle

Brompton nieuws voor 2017

In 2015 verdwenen vertrouwde kleuren als kobalt, geel, bordeaux en kwamen er een zestal bij, met name tempest blue, ivoor, berry crush, lagoon blue, cherry blossom en lime green. In 2017 komt daar een bijzonder fraai grijs bij (foto boven M), het klassieke rood krijgt een facelift (foto onder H).
Vanaf 2017 valt het kleurensupplement weg: voortaan kun je dus elke kleur kiezen zonder bijbetalen, zowel voor het hoofdframe als de extremiteiten.
De Brompton Bike Builder werkt uiteraard met de nieuwe kleuren en prijzen.
Verder verdwijnt de befaamde "modale" stuurbocht. Op de M- en H-modellen wordt hij vervangen door een exemplaar met een geringere rise. Het voordeel hiervan is dat het stuur korter en stijver wordt. De totale hoogtes van beide sturen blijven hetzelfde.
Nog een paar wijzigingen: de shifters zitten nu geïntegreerd in de remhendels, de loop van de derailleurkabel achteraan is verbeterd en de kabelspanning is regelbaar geworden. Voortaan is het standaardzadel ook in een bredere versie leverbaar.
Na jarenlange leveringsproblemen zijn de superlichte fietsen met titanium voor- en achtervork intussen weer vlot leverbaar. Kom mijn demo-exemplaar zeker eens uitproberen!